Contact   |  Colofon  |  Sitemap  |  
     

Villa Gardini

 

 

EN

DE

 

 

 
 
 
VILLA GARDINI - Facilities
Acqui Terme
Appartements
 
 
VILLA GARDINI Piemonte
Acqui Terme
Italiaanse lekkernijen
Wellness
Wetter
Appartementen
Hoe er te komen

 

Acqui Terme & Omgeving

Velen kennen de Piemonte in Italië als adres voor uitstekende wijnen en truffels, die vaak in verband worden gebracht met steden als Asti, Alba of Barolo. Des te verbazingwekkender is het voor veel van onze gasten, dat dat allemaal samen komt in een klein stadje als Acqui Terme. Acqui Terme met haar ongeveer 22,000 inwoners is een goed onderhouden middelgroot centrum, dat van alles biedt op het gebied van Wellness, Beauty en Health, maar ook Shopping, Culinaire Geneugten en Flair.

Al 2000 jaar lang is Acqui Terme als kuuroord met heetwaterbronnen vooral ook in het voor- en naseizoen van april tot juni en in oktober (paddenstoelen- en truffeltijd!) met haar wellness-mogelijkheden uitermate geschikt voor rustzoekende toeristen. In het hoofdseizoen kan men genieten van het goede mediterrane weer en ook van de nabijheid van de Middellandse Zee, waar men binnen ongeveer een uur kan zijn (Genua).

Acqui Terme is goed bereikbaar via de afrit Alessandria vanaf de A 26 en Alessandria kan ook worden bereikt met de  autoslaaptrein. Daarvandaan is het nog maar 30 kilometer tot de VILLA GARDINI. Voor wie liever vliegt is er Genua (op een klein uur rijden), maar Turijn en Milaan zijn met de auto ook in ongeveer anderhalf uur bereikbaar.

Zoals we hierboven al hebben geschreven, beschikt Acqui Terme over heetwaterbronnen en staat het al sinds de oudheid bekend vanwege haar baden en moddercompressen. Ook het culturele assortiment van regelmatig concerten, theater- en dansvoorstellingen tot beurzen (truffelbeurs!) en kunsttentoonstellingen garandeert veel afwisseling en ontspanning.

Voor onze sportieve gasten zijn er in Acqui Terme tennisbanen, een zwemgelegenheid met een van de grootste zwembaden in Europa en in de onmiddellijke omgeving vijf golfbanen.

 

Content Management Software (c)opyright 2000-2011 by HELLMEDIA GmbH
 
Appartementen
  Appartementen  
Er zijn zes verschillende appartementen beschikbaar, die elk een eigen karakter hebben. De appartementen zijn voorzien van antiek meubilair uit de achttiende en negentiende eeuw. Niettemin ademen ze e...
Appartementen

 
 


  Zoeken |Pagina aanbevelen |terugtop  

SCHLOSSHOTELS & HERRENHÄUSER
SCHLOSSHOTELS & HERRENHÄUSER

HISTORIC HOTELS EUROPE

VILLA GARDINI | Strada dei Botti 51 - Regione Bossalesio | I-15011 Acqui Terme / Piemonte
telefoon +39-0144-57513 | fax +39-0144-324106
info@villagardini.com | www.villagardini.com

HOTEL KLOSTERBRÄU
HOTEL KLOSTERBRÄU

Onze partner hotel in Oostenrijk
Hotel Klosterbräu in
Seefeld, Tirol

 

CMS Software - Webdesign und Erstellung: Qseven Werbeagentur