Contact   |  Colofon  |  Sitemap  |  
     

Villa Gardini

 

 

EN

DE

 

 

 
 
 
VILLA GARDINI - Facilities
Acqui Terme
Appartements
 
 
VILLA GARDINI Piemonte
Acqui Terme
Appartementen
Hoe er te komen
 

Impressum

VILLA GARDINI S.R.L
Het Graf Residence

Thorsten Schrieber
Ursula Schrieber

Strada dei Botti 51 - Regione Bossalesio
I - 15011 Acqui Terme / Piemonte

telefoon +39-0144-57513
Fax +39-0144-324106

info@villagardini.com | www.villagardini.com

Registreer hof: Acqui Terme (AL)
Registreer aantal: AL-243659

BTW-nummer volgens § 27 a BTW Tax Act: IT 02301190068

Verantwoordelijk volgens § 6 MDStV Thorsten Schrieber, Villa Gardini SRL

Gegevensbescherming en disclaimer:

In het kader van het wetgevend decreet nr. 196/2003 neemt de gebruiker van onze website kennis van het feit dat zijn gegevens bij de aanvraag en/of boeking voor bewerking of voor reclamedoeleinden en/of andere informatie over onze activiteiten of deze van onze partners in de toerisme-en hotelsector kan worden gebruikt.

De gegevens worden schriftelijk en/of met magnetische/elektronische hulpmiddelen verwerkt, waarbij alle veiligheidsmaatregelen die hun veiligheid en geheimhouding garanderen, in acht worden genomen. De eigenaar van de gegevensverwerking is VILLA GARDINI SRL. De betrokkene kan zijn gegevens op elk moment controleren, corrigeren, aanvullen of verwijderen door te schrijven naar VILLA GARDINI SRL, Strada dei Botti 51, 15011 Acqui Terme (AL), Italië of een e-mail te sturen naar info@villagardini.com

De onder “Boeking en prijzen” op de homepage van VILLA GARDINI vermelde prijzen zijn richtprijzen die afhankelijk van het seizoen of in het kader van speciale acties in min of meerdere mate kunnen afwijken. De door ons verzonden offertes en boekingsbevestigingen met betrekking tot uw reserveringsaanvraag zijn de enige bindende prijzen. Bindende eindprijzen, beschikbaarheden en boekingsmogelijkheden vindt u op onze homepage onder de link “Direct Online boeken”. Wij zijn niet aansprakelijk voor prijzen en prijsstellingsvarianten op externe boekingsplatforms; deze vallen onder de jurisdictie van de respectievelijke aanbieder.

Met het decreet van de regering DL nr. 16 van 2 maart 2012 werd beslist dat in Italië cash betalingen vanaf 1000 euro verboden zijn. Dit geldt ook voor hoteluitbaters zodat wij genoodzaakt zijn betalingen van meer dan EUR 999,99 van gasten uit Italië, EU-burgers en gasten uit de Europese Economische Ruimte te weigeren. U kunt hotelprijzen van dit bedrag vooraf betalen via overschrijving of ter plaatse met behulp van een EC- of kredietkaart.

De op de website vermelde merken en bedrijven zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.
Deze website bevat links naar websites van derden. Ondanks onze zorgvuldige inhoudelijke controle zijn wij niet aansprakelijk voor de inhoud van de gelinkte websites. De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid inzake inhoud en vormgeving ligt uitsluitend bij de respectievelijke eigenaars.

Content Management Software (c)opyright 2000-2011 by HELLMEDIA GmbH
 
 
 


  Zoeken |Pagina aanbevelen |terugtop  

SCHLOSSHOTELS & HERRENHÄUSER
SCHLOSSHOTELS & HERRENHÄUSER

HISTORIC HOTELS EUROPE

VILLA GARDINI | Strada dei Botti 51 - Regione Bossalesio | I-15011 Acqui Terme / Piemonte
telefoon +39-0144-57513 | fax +39-0144-324106
info@villagardini.com | www.villagardini.com

HOTEL KLOSTERBRÄU
HOTEL KLOSTERBRÄU

Onze partner hotel in Oostenrijk
Hotel Klosterbräu in
Seefeld, Tirol

 

CMS Software - Webdesign und Erstellung: Qseven Werbeagentur